Iată de ce nu ai cum să furi emblematicul Spirit Of Ecstasy de pe un Rolls-Royce! (Video)
12 August 2016, 15:15
S-ar părea că legendara statuetă Spirit Of Ecstasy, care încoronează calandrul oricărui automobil Rolls-Royce, poate fi uşor furată şi ţinută în calitate de trofeu de către făptaş sau vândută ulterior.
Uite că acest „număr” nu va merge cu noile modele Rolls-Royce, produse de la începuturile anilor 2000. Germanii de la BMW, cărora le aparţine Rolls-Royce, au gândit un mecanism isteţ,
care face ca statueta să dispară cât ai clipi atunci când simte o tentativă de a fi furată! În video de mai jos puteţi vedea demonstraţia acestui lucru. Totuşi, statueta poate fi ascunsă printr-o simplă apăsarea a butonului de la interior, ceea ce am experimentat într-un test drive cu un Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase în 2012.

Acest sistem ingenios mai joacă un rol important şi în asigurarea siguranţei pietonilor. Dacă pietonul este lovit de maşină, Spirit Of Ecstasy se ascunde rapid, pentru a nu trauma pietonul. În galeria de mai jos puteţi vedea şi mecanismul sistemului în cauză, care este o parte integrată a calandrului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,491
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!