Viitoarea generație BMW Seria 5 se prezintă în primul teser! (Video)
29 August 2016, 13:09
Bavarezii au prezentat primul teaser cu viitoarea generație BMW Seria 5 în caroseria G30, care va debuta la Salonul Auto de la Paris din toamna
acestui an. Noua Seria 5 apare în niște ipostaze dinamice, în care se poate observa doar silueta, care dispare rapid. În schimb, acoperișul ne este
dezgolit complet, astfel, bavarezii ne demonstrează și noul sistem Remote 3D View, care face parte din cadrul pachetului de tehnologii BMW Connected.
Conform celor de la BMW sistemul Remote 3D View oferă o imagine a automobilului cu tot ceea ce îl înconjoară la distanță, direct pe smartphone. Imaginea este creată datorită a mai multor camere, care surprind orice se află în jurul noii BMW Seria 5. Se pare că acest sistem va ușura și parcarea autonomă, oferind mai multă informație despre împrejurările în care se află automobilul.
Probabil, vei putea parca sau scoate mașina de la parcare aflându-te în locuință!

Odată cu acest teaser este confirmată motorizarea 540i care va avea sub capotă un benzinar turbo de 3.0 litri în 6 cilindri în linie, care va dezvolta cel puțin 326 CP și 450 Nm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,271
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!