Hyundai dezvăluie la Paris noul RN30 Concept (Video)
30 Septembrie 2016, 15:36
Cei de la Hyundai se avântă în segmental hot hatch-urilor cu viitorul i30 N, care va fi primul model de performanţă ai diviziei sportive “N”.
Pentru a mai încinge spiritele înaintea lansării mult aşteptatului hot-hatch coreean, specialiştii diviziei „N” au creat conceptul spectaculos Hyundai
RN30, care a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Paris. Conceptul este menit să ne arate potenţialul diviziei „N” şi nu felul în care va arăta viitorul Hyundai i30 N.
Deşi este extrem de impresionant ca aspect, acest concept este mai mult praf în ochii concurenţei, decât un model, care va vedea lumina zilei în astfel de ipostază.
Conceptul Hyundai RN30 este un adevărat show car, inspirat din maşinile de curse şi condimentat cu elemente realizate futurist din punct de vedere a designului.
Practic totul ce ţine de elementele necesare pentru o maşină de curse, precum kitul aerodinamic sau cockpit-ul, este reinventat într-un stil futurist, transformând simplitatea maşinilor de curse, în ceva mult mai frumos.
„WOW-efectul” conceptului însă, va fi cuminţit pe modelul de producţie, precum şi potenţialul propulsorului de 2.0 litri turbo, care dezvoltă 380 CP şi 451 Nm pe concept şi va fi lipsit de aproximativ 100 de „căluţi”.
Conceptul dispune şi de cutie robotizată cu dublu ambreiaj, care ar putea fi disponibilă pe viitorul Hyundai i30 N.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,292
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!