Larte Design dezvăluie noul Mercedes-Benz GLS “Black Crystal”
27 Septembrie 2016, 14:45
Atelierul rus Larte Design a dezvăluit o nouă interpretare pentru SUV-ul Mercedes-Benz GLS numită “Black Crystal”. Dezvăluit oficial la Salonul
Auto de la Moscova din acest an, noul Mercedes-Benz GLS “Black Crystal” se prezintă într-o galerie foto spectaculoasă, în care este prezent și un cal frumos, pe nume Simbad.
Ce treabă are Simbad, cu un SUV tunat, vă veți întreba? Probabil, ideea fotografului a fost de a compara frumusețea mușchilor unui cal, cu naturalețea și musculozitatea noul kit aerodinamic, dedicat lui GLS.
Totuși, este un kit aerodinamic, care fie place, fie nu. Acesta este constituit din nu mai puțin de 50 de elemente, toate realizate din fibră de carbon, pe alocuri expusă la vedere! Kitul îi conferă un
aspect impunător, datorită barelor de protecție redesenate și aripile evazate, în care s-au adăpostit jantele de 22 de inch “încălțate” în cauciucuri sportive Michelin Pilot Super Sport.
Tabloul este finisat de noul sistem de evacuare cu patru finale dublate, care dispun de elemente din fibră de carbon pe exterior. Pentru interior sunt oferite doar pedalele din aluminiu.
Fiind bazat pe versiunea diesel GLS 350 d 4Matic, dotată cu un V6 de 3.0 litri (258 CP și 620 Nm), “Black Crystal” vine cu o resoftare a unității de control, care sporește puterea la 290 CP, iar cuplul maxim la 691 Nm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,189
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!