Nissan X-Trail/Rouge trece printr-un facelift (Video)
12 Septembrie 2016, 11:16
Modelul nord-american Nissan Rouge, cunoscut în Europa drept Nissan X-Trail, a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, care a atins exteriorul, interiorul şi substratul tehnic.
Aproape toate modificările suportate de Rouge facelift, vor fi aplicate şi pe versiunea europeană, Nissan X-Trail, care a debutat în 2013.
La exterior SUV-ul a primit un caracter mult mai impunător, datorită calandrului de dimensiuni generoase, blocurilor optice faţă mult mai mari, barele de protecţie faţă/spate modificate şi blocurile optice spate redesenate, care au primit LED-uri integrate în forma unui bumerang caracteristic modelelor recente
Nissan. Curios este faptul că logoul faţă este desenat, precum şi elementele calandrului în partea mediană! Acest lucru este explicat de radarul incorporat pe centrul calandrului, care acum va oferi sistemul cruise-control adaptiv, dar şi va frâna autonom la detectarea automobilelor sau pietonilor, datorită tehnologiilor Nissan Safety Shield.
Interiorul vine cu materiale noi, volan stilat, preluat de la noua Maxima, schimbător nou pentru cutia de viteze automată, în timp ce bordul din partea pasagerului faţă, dar şi tunelul central, primesc inserţii cusute din piele, care conferă interiorului un iz premium.
Gama de motorizări pentru versiunea nord-americană Nissan Rouge, va fi compusă din două unităţi – benzinarul aspirat natural de 2.5 litri şi 172 CP şi, pentru prima dată, o propulsie hibridă, care combină un benzinar aspirat natural de 2.0 litri şi un motor electric, pentru o putere cumulată de 178 CP.
În Europa, Nissan X-Trail facelift
va fi oferit cu aceleaşi motorizări – benzinarul turbo 1.6 DIG-T (163 CP)
şi dieselul 1.6 dCi (130 CP).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,258
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!