Noile Renault Scenic şi Grand Scenic se prezintă într-o amplă galerie de imagini
5 Septembrie 2016, 09:25
Unele dintre cele mai populare modele la mâna a doua în Moldova, cu siguranţă sunt modelele Renault Scenic şi Grand Scenic. Noile generaţii
ale monovolum-urilor de familie, cu siguranţă, vor fi la fel de populare, iar acum, acestea se prezintă într-o amplă galerie de imagini, care ne oferă un tablou perfect despre aspectul acestora.
Noile Renault Scenic şi Grand Scenic au păşit într-o nouă eră cu un aspect mult mai atractiv şi cu un caracter apropiat de SUV, cel puţin vizual, în ceea ce priveşte garda la sol şi dimensiunea roţilor – acestea au doar o singură opţiune cu mărimea de 20 de inch a jantelor şi dimensiunea cauciucurilor de 195/55 R20!
Interiorul este inspirat din noua generaţie Megane, pe platforma căreia şi sunt construite, venind cu aceleaşi delicii precum iluminare ambientală, planşă de bord digitală şi sistem multimedia R-Link 2 cu display vertical de 8.7 inch. În dotarea standard ambele monovolume primesc sistemul de frânare autonomă Active Emergency Braking System cu detectarea pietonilor.
Noul Renault Scenic deja a reuşit să obţină cinci stele Euro NCAP pentru siguranţă, iar producătorul francez ne asigură că şi versiunea cu 7 locuri,
Grand Scenic, va obţine un rezultat similar. Noul Scenic este echipat cu patru propulsoare diesel cu puteri de 95, 110, 130 şi 160 CP şi două pe benzină cu puteri de 115 şi 130 CP.
La rândul său Grand Scenic, care va fi dezvăluit public la Salonul Auto de la Paris, va avea aceeaşi gamă de motorizări, cu excepţia dieselului de 95 CP.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,863
GALERIE FOTO (60 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!