Povestea Moldovei extraordinare continuă! 5 SUV-uri. 5 echipaje. O nouă aventură grandioasă!
23 Septembrie 2016, 11:55
În luna iulie a acestui an, 12 aventurieri moldoveni au pornit la bordul a 6 SUV-uri prin Moldova, pentru a descoperi cele mai puţin cunoscute locuri din ţară şi a le arăta întregii lumi. Am descoperit împreună cu Dvs. o Moldovă magnifică, superbă şi mult prea puţin cunoscută, interacţionând cu tot ceea ce înseamnă Locuri, Oameni şi Ţară.

Frumuseţea Moldovei este nemărginită, însă! Am văzut şi relevat multe din
frumuseţile ţării noastre în iulie, dar şi mai multe dintre ele au rămas încă neexplorate de noi! Experienţele prin care am trecut împreună ne-au marcat atât pe noi, cât şi şi pe cei care urmăreau evoluţia SUV Maratonului, iar mesajele de susţinere şi de sugestie a unor noi locuri magnifice curgeau cu sutele, astfel încât am rămas gustul dulce că încă mai sunt nenumărate locuri de descoperit şi relevat în frumoasa noastră Moldovă!
Acum, pornim într-o nouă aventură, una şi mai grandioasă, şi mai intrigantă! Urmând un traseu absolut nou, de această dată vom explora cele mai incredibile locuri la bordul a 6 SUV-uri premium şi vom interacţiona şi mai mult cu oamenii ţării noastre, ascultându-le şi relevându-le istoriile! Oameni şi locuri, locuri şi ţară, ţară şi oameni!
5 SUV-uri. 5 echipaje. 1500 km. Sute de locuri. O mie de aventuri!

Duminică, 25 septembrie, pornim în marea noastră aventură! Dis-de-dimineaţă ne vom îmbarca la
bordul a 5 SUV-uri şi vom începe explorarea minunatei noastre ţări! De această dată, vom începe explorarea cu
centrul şi sudul ţării, urmând ca de acolo să ne îndreptăm spre est şi tot mai departe în inima ţării!
Aventurierii

Aventurierii expediţionişti moldoveni forfotesc din nou! În incinta redacţiei PiataAuto.md e forfotă mare! Pe majoritatea dintre ei îi cunoaşteţi din aventurile noastre anterioare, dar vor exista şi câţiva camarazi noi!
Pura întâmplare a făcut ca în această minunată imagine aventurierii fotografiaţi să fie surprinşi în sacouri. În expediţie, însă, nu ne vom feri nici de praf, nici de noroi, nici de drumuri de tot soiul. Iar pe lângă cei care-i vedeţi în această imagine, din echipajele expediţionale fac parte camarazii noştri


tradiţionali: Anatol Untura, fotograful Alex Bred, Oleg Efrim, dar şli specialistul nostrul în off-road Oleg Negară. Pe toţi ne leagă dorinţa de aventură, de explorare a ţării noastre, iar între timp s-a format şi un puternic spirit de dragoste de ţară, pe care vrem să-l împărtăşim cu toţi cei care ne vor urmări!
Vom fi într-o continuă relatare online, cu intervenţii foto, video şi text, publicaţii în social media

Vom avea o aventură de toamnă, iar toamna Moldova este şi mai frumoasă! Noua noastră explorare a ţării conţine şi câteva elemente-surpriză, despre care vă vom spune cât de curând, dar ceea
ce puteţi şti cu siguranţă, este că vă vom informa despre întreaga aventură într-o continuă relatare online, aici pe PiataAuto.md, dar şi în reţelele sociale, cu fotografii, videom text şi intrervenţii LIVE, pentru a fi cât mai conectaţi cu Dvs., publicul nostru! Urmăriţi-ne deci, fără întrerupere, pentru că, zi de zi, oră de oră, vom relata tot de facem, despre
locurile frumoase din calea noastră, despre oamenii extraordinari cu care interacţionăm, dar şi despre aventurile pe care le întâmpinăm noi, aventurierii, în această minunată experienţă în care pornim!

Să dăm startul marii aventuri!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
8,737
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!