Volvo anunță noul V90 Cross Country! (Video)
8 Septembrie 2016, 13:26
Cei de la Volvo au anunțat astăzi noul V90 Cross Country, care va fi bazat pe noul break Volvo V90. Noul break cu capacități sporite de trecere va avea o gardă la sol mai mare, elemente din plastic pe perimetrul caroseriei și pe aripi, dar și roți generoase adaptate offroad-ului. Astfel, noul model va avea toate ingredientele, care l-au recomandat de-a lungul anilor pe originalul Cross Country, apărut
acum 20 de ani.
La moment, suedezii nu ne dezvăluie prea multe detalii despre noul Volvo V90 Cross Country, nici măcar despre data premierei, amintindu-ne de generațiile precedente.

Originalul Cross Country, V70 XC, a fost produs în perioada anilor 1997 – 2000, fiind un adevărat hit pe piața nord-americană. A doua generație (2000-2007) a venit cu un design mai sobru și o gardă la sol mai mare.
A treia generație, apărută în 2007, venind cu mai mult lux și eleganță, va fi scoasă din producție în 2016, pentru a oferi loc noului venit – V90 Cross Country.
Practic jumătate din toate modelele Cross Country de a treia generație au fost vândute în SUA, astfel, tindem să credem că noul Volvo V90 Cross Country va debuta în premieră în ianuarie 2017 la Salonul Auto de la Detroit.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,078
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!