Actuala familie Mercedes-AMG dezvăluită într-un spot incendiar! (Video)
25 Octombrie 2016, 09:12
Cei de la Mercedes-AMG au dezvăluit întreaga gamă de modele performante într-un spot incendiar! Acţiunea este condimentată cu derapaje controlate şi sunetele agresive ale motoarelor asamblate manual de un singur mecanic! Cel mai incredibil însă este numărul membrilor din familia AMG! La răsăritul acesteia gama de performanţă număra doar câteva modele, iar acum, aceasta a fost diversificată extrem de mult, odată cu lansarea noilor caroserii, tracţiuni şi noilor motoare, care, în unele cazuri au două, dar şi mai multe nivele de putere.
Gama modelelor actuale Mercedes-AMG începe cu cifra „43”, aceste modele fiind echipate de propulsorul V6 Biturbo de 3.0 litri, fiind singurul, care nu este produs manual de către un singur mecanic. Urmează modelele compacte cu cifra „45”, acestea fiind echipate cu unitatea de 2.0 litri turbo. Următoarea cifră este
„63”, iar aceasta indică că sub capotă se regăseşte V8-ul Biturbo de 4.0 litri, care pune în mişcare şi super-car-ul Mercedes-AMG GT, oferind trei nivele de putere. Motorizarea de vâr are indicele „65”, ceea ce înseamnă că avem sub capotă un V12 Biturbo de 6.0 litri.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,857
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!