BMW M2 primeşte condimente „a la” M4 GTS!
25 Octombrie 2016, 15:29
Atelierul german Alpha-N Performance a lansat un program de tuning cu totul neobişnuit pentru modelul BMW M2 Coupe. Ideea programului a fost condimentarea coupe-ului dinamic
cu un set de elemente „a la” BMW M4 GTS! Noul program va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Essen, care îşi va
deschide uşile mâine, 26 octombrie, iar mai apoi acesta va fi disponibil şi pentru modelele M3 şi M4.
Toate cele 700 de exemplare ale modelului BMW M4 GTS au fost deja vândute, dar se vor găsi mulţi doritori să-şi modifice automobilele în stilul acestuia, iar proprietarii modelului BMW M2 Coupe, nu sunt o excepţie.
Astfel, cei de la Alpha-N Performance au dezvoltat un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon, care include un
spoiler faţă, disponibil în două versiuni, elemente în formă de aripioare pentru pragurile laterale, difuzorul spate şi un eleron identic celui de pe M4 GTS.
Mai mult decât atât, kitul include şi corpurile oglinzilor retrovizoare şi acoperişul, de asemenea, realizate din fibră de carbon şi capota cu incizie identică celei, care se poate vedea şi pe M4 GTS. Opţional, capota poate fi realizată din kevlar ultra-uşor. Pachetul „GTS” este finisat de jantele BMW M Competition de 20 de inch specifice modelului M4 GTS.
Pentru un comportament mai agresiv, BMW M2 Coupe este dotat cu un set de coilovere Ohlins şi sistemul de frânare carbon-ceramic preluat de la M4 GTS, în timp ce dinamica
modelului este îmbunătăţită datorită resoftării unităţii de control al propulsorului de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie, puterea căruia este crescută de la 370 la 450 CP.
Către sfârşitul anului cei de la Alpha-N Performance promit un kit de performanţă, care va ridica puterea aproape de cifra de 500 CP, pe care, o şi dezvoltă inspiraţia acestui program - M4 GTS.

Informaţii utile:
Test Drive BMW M2 Coupe
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,862
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!