Ford lansează filmul de scurt metraj „Le Fantome” cu Mads Mikkelsen în rolul principal! (Video)
24 Octombrie 2016, 12:18
Se pare că filmuleţele de scurt metraj, cu actori renumiţi în rolurile principale, vor avea un efect extrem de mare în calitate de publicitate pentru un nou model. Acest lucru l-au demonstrat cei de la BMW, cu noua peliculă „The Escape”, în care eroul principal, jucat de Clive Owen, conduce noua generaţie BMW Seria 5 G30, iar acum vine rândul celor de la Ford să exploreze acest teritoriu, cu un filmuleţ similar numit „Le Fantome” (Fantoma).
Deşi a apărut înaintea creaţiei celor de la BMW Films, noua peliculă regizată de către Jake Scott, o poate umbri prin fiorii pe care îi transmite. În acest film, actorul Mads Mikkelsen, cunoscut datorită peliculei „Hannibal”, joacă rolul unui killer, care trebuie să lichideze doi martori aflaţi sub protecţie. Martorii au trecut printr-o operaţie plastică, dar au fost deconspiraţi de către killer, care i-a observat circulând la bordul noului Ford Edge. Fiind sedus de
atractivitatea SUV-ului, killer-ul refuză să omoare ţintele, întoarce banii şi îi mai şi apără de un alt killer trimis să finiseze „treaba”. Drept răsplată, killer-ul îşi ia SUV-ul, iar martorilor de sub protecţie le lasă motocicleta sa clasică, Puch 125 SV, dar şi două bilete pentru Peru, fiind pentru ei ca o fantomă protectoare, de unde, probabil şi vine denumirea filmuleţului. Vizionare plăcută!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,758
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!