Jaguar Land Rover inaugurează academia condusului pe gheaţă! (Video)
21 Octombrie 2016, 17:38
Practic orice producător premium dispune de propria academie a condusului pe gheaţă şi zăpadă, care delectează clienţii cu experienţe de neuitat la volanul modelelor performante. Cei de la Jaguar Land Rover, inaugurează şi ei o academie similară numită „Ice Driving Academy”.
Bazată pe teritoriul de teste din Laponia, Suedia, academia va oferi oportunitatea de a testa automobilele şi SUV-urile de performanţă precum Jaguar F-TYPE, Jaguar F-PACE şi Range Rover Sport, la temperaturi de sub zero grade Celsius pe circuite improvizate amplasate pe un lac îngheţat. Exerciţiile cuprind „cercul de drift” şi „figura opt” pe care se va putea conduce în derapaje controlate, dar şi o secţiune de offroad. Instructorii vor ajuta să participanţilor să facă faţă provocărilor, de-a lungul celor două sau trei zile de condus intens (în dependenţă de pachetul ales).
Opţional va fi oferită experienţa pe snowmobile şi un safari cu câini husky. Preţurile pentru experienţe de neuitat încep de la 2,490 de euro. Pe lângă modelele noi, cei de la Jaguar Land
Rover vor oferi ceva cu totul unic – experienţa pe modelele clasice Jaguar Mark II şi Land Rover Series I! Această experienţă va costa 3,000 de euro.
Academia îşi va începe activitatea din ianuarie 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,694
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Mihai
Chişinău
la 21 Octombrie 2016 - 18:55
Salut. Corectati titulul. Din greseala ati adaugat un ,,r la cuvantul gheata )
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!