Noul Mitsubishi L200 vine în Moldova. Cât va costa pick-up-ul nipon?
7 Octombrie 2016, 15:25
Distribuitorul oficial Mitsubishi Motors, Autospace SRL, anunță startul vânzărilor pentru noua generație Mitsubishi L200 și dezvăluie prețurile pick-up-ul nipon, care pornesc de la 23,950 USD (fără TVA).
Noul Mitsubishi L200 va putea fi văzut în centrul Mitsubishi Motors Moldova
începând cu 15 octombrie 2016, atunci când va avea loc evenimentul “Zilele Ușilor Deschise”.
Cea de-a cincea generație a pick-up-ului Mitsubishi L200 vine cu un design nou și tehnologii noi, în timp ce caracteristicile sale au fost îmbunătăţite considerabil. Disponibil pe piața din Republica Moldova în versiunea de caroserie Double Cab,
noul Mitsubishi L200 oferă un habitaclu mai spațios și mai confortabil decât predecesorul său, grație numeroaselor îmbunătățiri aduse materialelor, structurii scaunelor și posibilităților de reglare ale acestora.
În versiunea standard se regăsesc dotări precum tracţiunea integrală 4WD, transmisia manuală, tehnologia Hill Start Assist (HSA), încălzirea scaunelor faţă, imobilizator electronic şi radio CD cu MP3, care dispune de patru difuzoare. Noul L200 mai oferă sistemul multimedia avansat, sistemul de climatizare bi-zonal, camera marşarier, butonul de pornire a motorului şi selectorul regimurilor sistemului de tracţiune integrală, care a înlocuit tradiţionalul levier al cutiei de transfer. Modelul se caracterizează printr-o manevrabilitate incredibila, având o rază de bracaj extrem de mică pentru un vehicul de această talie ─ doar 5.9 metri.

Sub capota noului L200 se regăsește un propulsor diesel absolut nou de 2.4 litri, disponibil în două versiuni de putere - 154 CP sau 181 CP. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală în 6 trepte sau la una automată în 5 trepte.
Versiunea de 181 CP este disponibilă doar în combinație cu transmisia automată. Consumul mixt este de 7.5 l/100 km. Capacitatea de încărcare a pick-up-ului constituie 995 kg.

Mai multe detalii despre noul Mitsubishi L200 puteţi afla de la consultanţii Mitsubishi Motors Moldova, la adresa str. Bucuriei 18A, la numărul de
telefon 022-123-101 sau pe site-ul oficial www.autospace.md/mitsubishi.

Informații utile:
Test Drive Mitsubishi L200
PiataAuto.mdRedacția PiataAuto.md cu referire la Mitsubishi Motors Moldova
0
3,385
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!