Piloții de Formula 1, Daniel Ricciardo și Max Verstappen, explorează cultura auto japoneză! (Video)
7 Octombrie 2016, 16:52
După ce a explorat
cultura auto din
California, pilotul de Formula 1,
Daniel Ricciardo, a descoperit recent cultura auto japoneză într-un mod cu totul și cu totul inedit, de această dată, împreună cu coechipierul său Max Verstappen. Înainte de Grand Prix-ul Japoniei, care va avea loc în acest week-end, cei doi piloți ai echipei Red Bull Racing, au dorit să exploreze capitala Tokyo, mai cu seamă, districtul Shibuya, cu stil.
Pentru aceasta cei doi au urcat la bordul unui Kaido Racer – un Nissan Skyline C210, modificat de către proprietarul său, Souki, în stilul Bosozoku. Mașina arată de-a dreptul excepțional, reprezentând practic întreaga cultură auto japoneză!
Aflați la bordul unei astfel de mașini, piloții de Formula 1 nu au putut trece neobservați de sutele de oameni, care făceau poze cu mașina și selfie-uri cu piloții.
Daniel Ricciardo a menționat că mașina este extrem de joasă și îi era frică la orice neregularitate din asfalt, însă aceasta atrage atenția, inclusiv a domnișoarelor!
Astfel, cei doi au petrecut clipe unice înaintea cursei, care va avea loc în această duminică, 9 octombrie, pe circuitul Suzuka. Cum a decurs totul, puteți vedea în ampla galerie foto și în cele două filmulețe de mai jos!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,977
GALERIE FOTO (42 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!