Premieră: Noua generaţie Honda CR-V!
17 Octombrie 2016, 11:01
Cei de la Honda au dezvăluit noua, cea de-a cincea generaţie al SUV-ului CR-V! Pentru că este cel mai popular SUV pe piaţa nord-americană, producătorul nipon nu a dorit să facă o revoluţie în designul noului CR-V, pentru a nu speria clienţii fideli – de la lansarea modelului în SUA în 1997, americanii au procurat peste 4 milioane de CR-V-uri.
Astfel, deşi este complet redesenată, noua Honda CR-V are un aspect recognoscibil, păstrând agresivitatea părţii frontale a predecesorului şi silueta caracteristică, care acum îşi etalează formele musculoase. Opţional vor fi disponibile blocurile optice faţă full-LED.
Posteriorul însă, este cel care se deosebeşte cel mai mult. Blocurile optice verticale, au primit şi o „temelie optică” amplasată pe orizontală, ceea ce a permis designerilor să adauge agresivitate noului model datorită accentelor LED.
Un salt enorm a făcut şi interiorul, care a primit un design modern, materiale premium, planşă de bord digitală şi sistem multimedia cu display tactil de 7 inch, conectivitate Android Auto şi Apple CarPlay, dar şi sistem de navigaţie dezvoltat în colaborare cu cei de la Garmin. Spaţiul de la interior s-a mărit datorită ampatamentului cu
41 mm mai mare faţă de predecesor, în timp ce spaţiul pentru picioarele pasagerilor spate a fost mărit cu 53 mm. Nu lipsesc nici sistemele de siguranţă Honda Sensing, care includ frânarea autonomă cu depistarea pietonilor, sistem de monitorizare a zonelor moarte şi devierea de la banda de condus fără presemnalizare.
Noua Honda CR-V a primit o
gardă la sol mai mare şi oferă un comportament mai agil, datorită suspensiei independente pe ambele axe, atât pe versiunile cu tracţiune faţă, cât şi pe cele cu tracţiune integrală. Sub capota noului CR-V se vor adăposti unul din cele două propulsoare pe benzină - unul aspirat natural de 2.4 litri (186 CP şi 244 Nm)
şi noua unitate turboaspirată de 1.5 litri, care dezvoltă 192 CP şi 242 Nm. Ambele propulsoare sunt cuplate la un variator CVT. Pe piaţa europei va fi disponibilă şi versiunea diesel cu propulsorul 1.6 i-DTEC.
Noua generaţie Honda CR-V va fi produsă la trei uzine nord-americane, iar vânzările vor demara deja la începutul iernii.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,804
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!