RAM Rebel TRX vrea să atace poziţiile lui Ford F-150 Raptor! (Video)
4 Octombrie 2016, 12:19
Se pare că succesul lui Ford F-150 Raptor îi nelinişteşte pe cei de la
RAM (Dodge), care au dorit să experimenteze cu un concept similar, al unui pick-up dinamic, creând prototipul RAM Rebel TRX.
Acest prototip dispune de toate ingredientele pentru a ataca poziţiile lui F-150 Raptor! Noul RAM Rebel TRX are un aspect extrem de agresiv, condimentat de elemente contrastante, aripi evazate, roţi de offroad de 37 de inch în diametru, o
cursă a suspensie cu 40% mai mare faţă de pick-up-ul de producţie
RAM Rebel şi cu blocurile optice LED adiţionale pe acoperiş.
Interiorul, la fel, este condimentat cu elemente ce emană sportivitate, precum volanul turtit în partea de jos, preluat de la Dodge Viper, scaunele cu suport lateral sporit şi centurile de siguranţă Sabelt cu prindere în 6 puncte.
Cel mai important însă, se ascunde sub capota umflată şi înzestrată cu incizii de aer. Este vorba de imensul HEMI V8 de 6.2 litri înzestrat cu compresor mecanic, care se regăseşte sub capotele modelelor
Dodge Chellenger SRT Hellcat şi Charger SRT Hellcat! Dacă pe muscle-car-uri, acesta livrează 707 CP, atunci pe RAM Rebel TRX acesta oferă 583 CP sau cu 127 CP mai mult decât livrează V6-le lui Ford F-150 Raptor!
Propulsorul este cuplat la transmisia automată în 8 trepte, modificată pentru a suporta cuplul sporit al motorului, demultiplicatorul fiind unul unic produs de BorgWarner.
Conform producătorului american, acest pick-up poate ataca offroad-ul şi pustiurile cu viteze de 160 km/h!

Să sperăm că prototipul RAM Rebel TRX va fi pus pe linia de asamblare şi va putea concura la egal cu Ford F-150 Raptor! Pentru că cei de la Ford au înlocuit unitatea V8 cu un V6, un pick-up cu un V8 potent de la RAM, ar putea lua clienţii celor de la Ford, care au fost dezamăgiţi de schimbarea făcută în direcţia downsizing-ului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,243
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!