Acest Porsche 356 clasic a parcurs 1,000,000 de mile! (Video)
10 Noiembrie 2016, 17:53
Foarte puţine automobile ajung la un milion de kilometri parcurşi, iar acest Porsche clasic este unul din ele! În cei 51 de ani acest Porsche 356C cu anul de producţie 1964, a parcurs un total de 1,000,000 de mile (1,609,344 km)! Automobilul are o istorie foarte interesantă. Fiind procurat în Stuttgart, acesta a fost importat în SUA, după care a ajuns în mâinile tatălui actualului proprietar, Guy Newmark, care i l-a oferit cadou atunci când Guy a absolvit colegiul. De atunci, Guy şi “Blu”, cum o numeşte el, sunt de nedespărţit!
Evident, nu este o maşină cu care să circuli doar în week-end, având în vedere distanţa parcursă. Guy o utilizează zi de zi, oriunde nu s-ar duce! Deşi are doar 75 de cai putere, Guy este încântat s-o conducă, primind o plăcere enormă! Atunci când o parchează, nu ezită să tragă o privire înainte de plecare, pentru ai admira formele curbate, fără urmă de suprafeţe plate.
Iar când ajunge acasă, se întristează, că nu a condus-o mai mult. O adevărată poveste de dragoste dintre om şi maşină! Acum trei ani, atunci când odometrul indica 980,000 de mile, cineva i-a deschis garajul şi a furat-o pe „Blu”! În scurt timp maşina a fost găsită, iar în data de 6 octombrie 2016, a fost o adevărată sărbătoare, atunci când odometrul a păşit pragul de 1,000,000 de mile!
Conform lui Guy Newmark, fiecare 3,000 de mile, maşina trece o inspecţie tehnică, iar uleiul şi filtrele îi
sunt schimbate. În tot acest răstimp Guy a reparat motorul de trei ori, iar transmisia doar o dată, fiindu-i schimbaţi doar rulmenţii. Mai jos puteţi privi două filmuleţe despre „Blu”, unul dintre care este lansat recent, iar altul acum trei ani, înainte de a fi furată. Datorită celui de-al doilea filmuleţ maşina a fost recunoscută şi a fost întoarsă proprietarului!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,126
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!