BMW a rezolvat problema locurilor de parcare înguste! (Video)
25 Noiembrie 2016, 17:16
Bavarezii au lansat un spot extrem de haios, care ne demonstrează cum putem combate una dintre problemele pe care a întâmpinat-o cel puţin odată în viaţă fiecare automobilist – locul de parcare îngust! De câte ori aţi parcat şi cu greu aţi ieşit din maşină, din cauza locului de parcare îngust, care nu permitea deschiderea deplină a portierei? De câte ori nu aţi parcat pe un loc anumit de parcare, doar din cauza că era prea îngust?
Se pare că toţi am trtecut printr-o situaţie similară! Ar trebui să fii gimnast, pentru a coborî sau urca în maşină, într-un loc de parcare îngust! Uite că cei de la BMW au arătat anume acest lucru, menţionând că există o cale mai simplă – sistemul de parcare autonomă! Datorită acestuia poţi parca automobilul fără a te afla la bordul maşinii! Sistemul parcării autonome este operat prin intermediul cheii inteligente BMW Display Key şi
permite mişcarea automobilului înainte sau înapoi pe o distanţă, care nu depăşeşte o lungime şi jumătate a automobilului, în timp ce maşina trebuie să fie poziţionată central în faţa locului de parcare. Pentru prima data sistemul parcării autonome a apărut pe noua generaţie BMW Seria 7, iar mai târziu va apărea pe mai multe modele bavareze.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,681
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!