BMW dezvăluie cea mai exclusivistă motocicletă din istorie - noul HP4 RACE! (Video)
9 Noiembrie 2016, 15:55
La salonul italian de motociclete, EICMA, cei de la BMW Motorrad au dezvăluit o motocicletă excepţională, realizată practic integral din fibră de carbon! Conform bavarezilor, noul BMW HP4 RACE este cea mai
exclusivistă motocicletă BMW creată vreodată! La moment aceasta a fost dezvăluită în calitate de prototip, iar în 2017 ea se va materializa în motocicletă de producţie, care va primi oglinzi, blocuri optice, dar şi cauciucuri de stradă.
Prototipul însă, este menit să exprime agresivitate, iar pentru aceasta a fost lipsit de toate aceste elemente obligatorii pentru o motocicletă de stradă.
Fiind bazat pe modelul S1100RR HP4, noul HP4 RACE are foarte multe elemente comune, inclusiv propulsorul de 193 CP, noutatea cea mare însă, vine de la construcţia acesteia.

Pentru prima dată în istoria BMW, cadrul este realizat din fibră de carbon, precum sunt şi jantele! Aceste elemente ultra-uşoare şi rezistente vor fi prezente şi pe motocicleta de producţie.
Bavarezii, nu destăinuie câte kilograme au salvat aceste elemente importante, realizate din fibră de carbon,
însă având în vedere greutatea la gol ai versiunii de producţie S1100RR HP4, care constituie 169 kg, mizăm pe o reducere de cel puţin 9 kg.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,949
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!