Bavarezii testează viitoarea generaţie BMW X3! (Video)
22 Noiembrie 2016, 16:27
În următorii ani cei de la BMW ne vor bucura cu lansarea noilor generaţii de SAV-uri, care vor creşte în dimensiuni şi îşi vor extinde oferta, prin lansarea modelului BMW X7. Întâi de toate, va debuta a treia generaţie BMW X3 (G01), premiera căreia va avea loc, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2017 – momentul potrivit, având în vedere că actuala generaţie se află în producţie din septembrie 2010. De curând, prototipul în caroserie de producţie a viitoarei generaţii BMW X3 a fost surprins în Germania în timpul testelor.
Din imaginile spion, putem observa că viitorul X3 va avea un calandru mult mai generos, deşi nu la fel de generos precum cel al viitorului X5 (G05).
Pentru că va utiliza aceeaşi platformă „CLAR”, care va fi implementată practic pe întreaga gamă a modelelor bavareze, de la Seria 3 până la
Seria 7, viitorul BMW X3 va ajunge să măsoare aproape cât prima generaţie BMW X5! Acest lucru se observă şi din aceste imagini.
Silueta va deveni mai alungită în spate, iar acoperişul va coborî un pic mai dinamic. Aceeaşi platformă îi va oferi viitorului X3 tehnologii moderne, printre care şi sistemul condusului
semi-autonom şi parcarea autonomă. Se pare că viitoarea generaţie BMW X3 va fi într-atât de bună, încât va fura masiv clienţii modelului X5!

În singura imagine cu interiorul, putem vedea tendinţa modernă de a amplasa display-ul sistemului multimedia deasupra bordului.
În 2018 se aşteaptă şi apariţia versiunii dinamice BMW X3 M (sau poate M40i?), care a fost surprinsă în timpul testelor pe circuitul de curse Nurburgring Nordschleife încă în luna iulie anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,344
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!