Ben Collins coboară din Infern la volanul unui Range Rover Sport! (Video)
8 Noiembrie 2016, 13:54
Pentru a demosntra capacităţile de trecere şi rezistenţa modelului Range Rover Sport, cei de la Land Rover l-au alergat pe cea mai periculoasă şi
lungă pârtie de schi din lume numită Inferno. De-a lungul traseului de 14.9 km, renumitul pilot de curse Ben Collins, cunoscut drept fostul Stig
al celor de la Top Gear, a întâmpinat diferite provocări, precum omăt, gheaţă, pietriş şi noroi, dar şi pante cu o înclinare de până la 75%!
Pe această pârtie, aflată în apropierea sătucului elveţian Mürren, se desfăşoară competiţii de schi începând cu anul 1928, iar în 1969, aici s-au filmat scenele din pelicula cu James Bond, „On Her Majestys Secret Service”.
Startul cursei s-a dat la o altitudine de 2,970 de metri, iar până la finele acesteia Ben Collins a avut nevoie de 21 de minute şi 36 de secunde! În unele locuri SUV-ul echipat cu un V8 Supercharged de 5.0 litri şi 510 CP, a putut accelera până la 120 km/h, iar în apropierea finişului viteza maximă atinsă a fost de 155 km/h!
SUV-ul Range Rover Sport a fost absolut standard, cu excepţia cuştii de protecţie, care a fost instalată pentru siguranţa pilotului în caz de accident.

În video-urile de mai jos puteţ vedea coborârea din Infern, dar şi comentariile lui Ben Collins, despre experienţa sa.
Cei de la Land Rover dezmint că ar fi utilizat efecte CGI, la montarea acestui filmuleţ, deşi în unele momente pare că această tehnologie a fost utilizată.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,927
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!