Honda începe producţia noului CR-V (Video)
24 Noiembrie 2016, 09:19
Pentru prima dată în istoria modelului Honda CR-V, producţia acestuia demarează iniţial la o uzină din SUA. Pentru nimeni nu mai este un secret că SUV-urile sunt extrem de populare în SUA, iar decizia de a începe
producţia iniţială acolo, este una logică. În ultimii 20 de ani CR-V a fost cel mai popular SUV în America fiind vândut în peste 4 milioane de unităţi de la lansarea sa în 1997 pe piaţa nord-americană.
Potrivit americanilor, în procesul de producţie sunt implementate mai multe tehnologii, care vor fi preluate de celelalte 10 uzine din întreaga lume, unde va fi produsă noua generaţie Honda CR-V.
Mai mult decât atât, la uzina East Liberty Auto Plant din Ohio, vor fi produse exemplarele destinate nu doar pentru piaţa nord-americană, dar şi pentru pieţile globale. În total, noua
generaţie Honda CR-V va fi produsă la trei uzine din America de Nord – în Ohio, Indiana şi Ontario, Canada. Unitatea pe benzină de 1.5 litri turbo (192 CP şi 242 Nm), va fi produsă în exclusivitate la uzina de motoare Honda din Ohio.
Mai jos puteţi urmări şi un filmuleţ în care este arătat procesul de producţie al noii generaţii Honda CR-V.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,174
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!