Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond lansează „reţeaua de socializare” DRIVETRIBE! (Video)
29 Noiembrie 2016, 10:50
Protagoniştii noului show „The Grand Tour”, Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond au lansat o reţea de socializare numită DRIVETRIBE!

Conform celebrilor prezentatori, DRIVETRIBE este un fel de Facebook dedicat fanilor auto din întreaga lume, fiind o platformă globală! Într-un filmuleţ postat pe Facebook, cei trei ne povestesc „cu ce se mănâncă” DRIVETRIBE, dar şi răspund la
unele întrebări.
V-aţi plictisit de postări inutile, care vă încarcă „news feed-ul” din Facebook şi doriţi să vedeţi doar contentul care într-adevăr vă interesează? Atunci conectaţi-vă la DRIVETRIBE unde veţi găsi mai multe persoane, pasionate de aceleaşi maşini, motociclete, curse sau chiar biciclete, pe care le îndrăgiţi!
Pentru a vă conecta la DRIVETRIBE trebuie să „intraţi” în cel puţin şase „triburi”, pe care, mai târziu le puteţi schimba. Puteţi crea propriul „trib” şi concura pentru supremaţie cu celelalte „triburi”, prin postări informative, consistente sau amuzante. Cele mai populare „triburi” vor urca tot mai sus
şi se vor situa în zona în care acum sunt triburile celor trei prezentatori. Cele mai influente persoane, dar şi cele mai populare postări, de asemenea vor fi evidenţiate.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,600
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!