MINI introduce noile accesorii John Cooper Works (Video)
25 Noiembrie 2016, 13:04
La expoziţia de la Essen, care va avea loc în perioada 26 noiembrie – 4 decembrie, cei de la MINI vor dezvălui întreaga gamă de accesorii “Original Accessories by John Cooper Works”.
Pentru a accentua şi mai mult individualitatea unui MINI, sunt oferite elementele aerodinamice, care includ un spoiler spate, un difuzor spate şi o bară faţă modificată subtil.
Tabloul poate fi finisat de jantele John Cooper Works de 17 sau 18 inch cu design-uri diferite, abţibilduri sportive pentru caroserie, blocuri optice adiţionale sau chiar fixatoare Track Fix pentru camerele GoPro.
Modelul MINI John Cooper Works poate primi o incizie de aer pentru capotă realizată din fibră de carbon şi corpurile oglinzilor retrovizoare realizate din acelaşi material (disponibile pentru toate modelele), în timp ce noul MINI Countryman poate deveni şi mai practic datorită portbagajul de acoperiş şi sistemului de fixare pentru biciclete.
Pentru interior sunt oferite o mulţime de accesorii, inclusiv volane şi leviere sport căptuşite în piele şi cusute cu aţă contrastantă. Nu lipsesc şi elementele care sporesc performanţele modelelor MINI. Cele din urmă pot fi dotate cu sistem de frânare sport cu etriere roşii, suspensie sport ajustabilă de tip coilover, care poate micşora garda la sol în diapazon de la 10 la 30 mm, sistem de evacuare sport cu clapetă activă, care va dezlănţui sunetul motorului, dar şi cu kituri de performanţă pentru motor. Spre exemplu, modelele MINI Cooper S cu 3 sau 5 uşi, dar şi decapotabila MINI Cooper S Convertible, dotate cu propulsorul turbo de 2.0 litri pot primi un surplus de 19 CP, astfel puterea va creşte de la 192 la 211 CP.

Mai jos puteţi urmări şi un filmuleţ,
care ne demonstrează cum are loc transformarea unui MINI obişnuit, în unul dinamic şi agresiv datorită accesoriilor John Cooper Works, asociindu-se cu transformarea unui vârcolac.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,317
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!