Mazda începe producţia noului CX-5!
29 Noiembrie 2016, 15:01
Debutată relativ recent, la Salonul Auto de la Los Angeles, noua generaţie Mazda CX-5 deja a şi intrat în producţia de serie! Ieri, 28 noiembrie 2016, la uzina din Ujina, Japonia, situată în apropierea sediului companiei nipone din Hiroshima, a demarat producţia celei de-a doua generaţie CX-5.
Iniţial, aici vor fi produse SUV-urile destinate Japoniei, unde noul CX-5 va debuta în februarie 2017. Mai târziu,
aici vor fi produse şi exemplarele destinate pieţilor globale. După cum vedeţi, noua generaţie CX-5 este produsă paralel cu predecesorul său pe aceeaşi linie de asamblare.
Conform niponilor, modelul CX-5 este cel mai popular model Mazda din Europa, iar către luna octombrie 2016, prima generaţie a fost produsă într-un număr de 1.56 de milioane de exemplare. Pe seama modelului CX-5 revine o pătrime din vânzările anuale a celor de la Mazda, iar odată cu lansarea celei de-a doua generaţie CX-5, vânzările vor creşte şi mai mult.
Totul se va datora noii interpretări a filosofiei de design KODO, care face din noul CX-5 un SUV extrem de arătos, sistemelor de siguranţă i-ACTIVSENSE, dar şi sistemului revoluţionar G-Vectoring Control, care va oferi o manevrabilitate impecabilă, totodată sporind confortul pentru toţi ocupanţii de la bord. Sub capota noii
generaţii Mazda CX-5 se vor regăsi
trei propulsoare la alegere - două pe benzină SKYACTIV-G 2.0 şi SKYACTIV-G 2.5 sau dieselul SKYACTIV-D 2.2. Opţional va fi oferit sistemul de tracţiune integrală i-ACTIV AWD.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,447
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!