Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Bentley Mulliner Mulsanne Speed Bamford este cel mai „negru” Bentley creat vreodată!

25 Noiembrie 2016 - 11:16
Denis Godorozea
Noul Bentley Mulliner Mulsanne Speed Bamford este cel mai „negru” Bentley creat vreodată!
După succesul modelului Mulsanne Speed Beluga Editon, cei de la Bentley au creat noul Mulliner Mulsanne Speed Bamford în colaborare cu producătorul ceasurilor de mână Bamford Watch Department, care duce ideea de „negru” şi mai departe. De această dată modelul a fost creat de către specialiştii diviziei Mulliner pe baza versiunii facelift a modelului Mulsanne Speed.

Potrivit producătorului britanic, acesta este cel mai „negru” Bentley creat vreodată! Culoarea neagră reprezintă semnătura celor de la Bamford.

Astfel, exteriorul sedanului de lux a fost vopsit în culoarea neagră „Beluga”, iar aproape toate elementele cromate de la exterior, inclusiv jantele de 21 de inch Mulliner Driving Specification, au fost vopsite în culoarea neagră lucioasă. Finisarea elementelor cromate, a fost realizată printr-un proces cu totul special numit Physical Vapour Deposition (depozitarea fizică a vaporilor). Acoperirea este vaporizată şi aşternută pe elementele cromate integrându-se la nivel molecular în acoperirea de bază, ceea ce oferă un estetic frumos, dar şi o rezistenţă la uzură sporită. În contrast cu culoarea neagră a exteriorului, George Bamford a ales pentru interior elemente de culoare albastră “Kingfisher Blue” – cei de la Bamford deseori utilizează o culoare similară în ceasurile sale. Şi aici culoarea a primit un tratament special. În elaborarea culorii, specialiştii Mulliner au testat-o la temperaturi extreme, inclusiv în testul razelor ultraviolete, pentru a se asigura în rezistenţa culorii şi materialului la factorii externi.

Interesante sunt şi scaunele, care au primit inserţii centrale realizate nu din piele, ci din material textil din care sunt cusute sacourile. De obicei, clienţii Mulliner specifică un frigider pentru şampanie amplasat între scaunele spate, însă George Bamford a ales o soluţie mai puţin obişnuită – în locul şampaniei, aici se regăseşte cutia tubulară pentru ceasuri, realizată din fibră de carbon.

Sub capota celui mai „negru” Bentley din istorie se regăseşte V8-ul Twin Turbo de 6.75 litri care dezvoltă 537 CP şi 1.100 Nm fiind capabilă să accelereze sedanul de lux de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde şi să-l ducă către viteza maximă de 305 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter