Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Edition 1 se dezvăluie la Los Angeles

17 Noiembrie 2016 - 09:25
Denis Godorozea
Noul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Edition 1 se dezvăluie la Los Angeles
La Salonul Auto de la Los Angeles a debutat noul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ în versiunea exclusivistă

Edition 1, care va fi disponibilă pe o perioadă de un an de zile de la lansarea pe piaţă a sedanului de performanţă, care va avea loc în ianuarie 2017.

La exterior acesta se deosebeşte printr-o culoare neagră mată Night Black Magno, jante de 20 de inch forjate de culoare neagră mată, pachet Night Package, care include o mulţime de elemente ale caroseriei vopsite în culoarea neagră lucioasă şi linii negre de-a în partea de jos a uşilor.

Interiorul este căptuişit în pielea neagră nappa, accentuat de cusături contrastante de culoare galbenă, înzestrat de inserţii din fibră de carbon, scaune sport AMG Performance şi volan sport căptuşit în microfibră Dinamica cu inscripţia “Edition 1” pe el.

Substratul tehnic al versiunii Edition 1 este identic modelului Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. Astfel, sub capotă se regăseşte acelaşi V8 Biturbo de 4.0 litri, care livrează 612 CP şi 850 Nm, fiind capabil să accelereze sedanul de la 0 la 100 km/h în doar 3.4 secunde, viteza maximă ajungând la 300 km/h datorită pachetului AMG Drivers Package.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter