Opel va lansa 7 modele noi în 2017! (Video)
7 Noiembrie 2016, 17:53
Cei de la Opel anunţă lansarea a 7 modele noi în anul 2017! Niciodată în istoria brandului, nu au avut loc atât de multe premiere într-un singur an! Aceste 7 premiere fac parte din planul
de ofensivă al celor de la Opel, conform căruia producătorul german va lansa 29 de modele noi în perioada anilor 2016-2020. Dar ce ne aşteaptă în 2017?
1. În primăvara anului 2017 pe piaţă va apărea campionul eficienţei în segmentul electromobilelor compacte – Opel Ampera-e, care va oferi o autonomie de tocmai 500 km!
2. Va fi lansată noua Insignia Grand Sport, care va fi mai spaţioasă, mai tehnologizată şi va oferi un sistem de tracţiune integrală.

3. Va fi lansată versiunea break Opel Insignia Sports Tourer, care se va distinge printr-o siluetă la fel de dinamică şi un spaţiu generos la interior şi pentru bagaje.
4. În 2017 va debuta şi break-ul cu capacităţi sporite de trecere, Opel Insignia Country Tourer, care datorită sistemului de tracţiune integrală şi
garda la sol sporită, va oferi aventurierilor mai multă încredere pe teren accidentat şi în condiţii de iarnă.
5. Opel Vivaro va primi o versiune versatilă şi confortabilă dedicată pasagerilor.

6. Va debuta un nou SUV sub-compact, numit Opel Crossland X, despre care am vorbit într-un articol recent.
7. În 2017 cei de la Opel vor demara o adevărată ofensivă a SUV-urilor, iar după premiera modelului Crossland X, va debuta un SUV mai mare, destinat segmentului C, în care Opel oferă noua Astra şi monovolumul Zafira.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,651
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!