Primele imagini cu noua Alfa Romeo Stelvio!
16 Noiembrie 2016, 11:38
Încet dar sigur, cei de la Alfa Romeo continuă expansiunea noilor modele. După mult-aşteptata Giulia, iată că
vine rândul SUV-ului Stelvio să-şi dezvăluie formele! Pe internet au apărut primele imagini şi informaţii
despre noul SUV al celor de la Alfa Romeo, care va fi dezvăluit în această seară la Salonul Auto de la Los Angeles
Designul primului SUV din istoria
Alfa Romeo este realizat în limbajul modelului Giulia, fiind perceput mai mult ca un hatchback al Giuliei un pic înălţat. Având la bază aceeaşi platformă tehnică „Giorgio”, noua Alfa Romeo Stelvio va împrumuta motorizările disponibile şi pe Giulia, inclusiv benzinarul turbo de
2.0 litri (280 CP), în timp ce Stelvio Quadrifoglio (în imagini), va fi dotat cu aceeaşi unitate V6 Biturbo de 2.9 litri şi 510 CP (600 Nm), pe care o adoptă şi Giulia Quadrifoglio.
Noua Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio accelerează de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în doar 3.9 secunde şi atinge o viteză maximă de 285 km/h. Ambele motorizări sunt echipate cu transmisia automată în 8 trepte şi dispun de tracţiunea integrală Q4.
Modelul de performanţă Stelvio Quadrifoglio dispune de un sistem de frânare cu discuri carbon-ceramice, scaune sport, inserţii din fibră de carbon la interior şi sistem audio
Harman Kardon de 900 waţi cu 14 boxe. Din imagini putem vedea că interiorul noului Stelvio este practic identic cu cel al Giuliei. Astfel, aici se va regăsi şi sistemul multimedia cu display de 6.5 sau 8.8 inch.
Cu mai multe detalii şi imagini de calitate vom reveni după premiera oficială a noii Alfa Romeo Stelvio, care va avea loc LIVE pe site-ul oficial.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,454
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!