Primul vehicul electric Jaguar va debuta la Los Angeles!
14 Noiembrie 2016, 14:15
Succesul celor de Tesla, dar şi normele ecologice tot mai stricte, impun tot mai mulţi producători auto să lanseze vehicule electrice şi să intre într-o nouă eră a mobilităţii electrice.
Se pare că segmentul SUV-urilor electrice, este cel, pe care mizează marii producători auto. Cei de la Audi vor lansa modelul Q6 e-tron, bavarezii
au anunţat despre un viitor BMW X3 electric, iar cei de la Mercedes-Benz despre un SUV electric bazat pe actualul GLC. Nu vor rămâne în urmă
nici cei de la Jaguar, care anunţă un nou model pentru Salonul Auto de la Los Angeles, care va fi dezvăluit astăzi, pe 14 noiembrie 2016.
Noul model va reprezenta conceptul viitorului SUV electric Jaguar, care se va numi I-Pace, unde litera „I” este
asociată bolidului de Formula E,
Jaguar I-TYPE, care, de asemenea este electric. Designul versiunii
electrice va fi apropiat SUV-ului convenţional F-Pace, deşi am putea vedea careva schimbări şi elemente preluate de la conceptul C-X17 (pe imagini), dezvăluit în 2013.
Într-un video de doar câteva secunde publicat de către cei de la Jaguar pe Twitter, se observă doar calandrul SUV-ului electric, precum şi elementele LED în partea de jos a barei de protecţie faţă (pe imagine).

Conform surselor, viitorul Jaguar I-Pace va fi un SUV foarte dinamic şi va oferi o autonomie în jur de 500 de kilometri, iar debutul acestuia pe piaţă va avea loc către sfârşitul lui 2018 sau începutul lui 2019.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,149
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!