Skoda ne prezintă în detaliu interiorul noii Octavia facelift (Video)
4 Noiembrie 2016, 14:56
După ce ne-au dezvăluit primul video şi imagini noi cu exteriorul noii Skoda Octavia facelift, producătorul ceh ne delectează cu un spot şi imagini
suplimentare, în care putem vedea toate schimbările şi ideile ingenioase marca „Simply Clever” aduse interiorului. Interiorul noii Octavia
facelift primeşte materiale noi pentru scaune, dar şi combinaţii interesante, precum combinaţia negru/maro în dotarea Ambition.
Dotările Style şi Laurin & Klement primesc inserţii revizuite înzestrate
cu fâşii LED pentru iluminarea ambientală, care oferă 10 culori
la alegere pentru o atmosferă
şi mai plăcută la bord.
Versiunea Octavia Combi poate fi dotată cu uşa portbagajului acţionată electric, iar printre soluţiile „Simply Clever” se poate număra podeaua variabilă, datorită căreia se poate organiza spaţiul din portbagaj şi o lanternă LED ataşată cu ajutorul magnetului pe panoul din dreapta al portbagajului.
La interior apar şi noile suporturi pentru păhare, care permit deschiderea capacului sticlei cu o singură mână, în timp ce scaunele faţă pot fi dotate cu măsuţe rabatabile pentru pasagerii
spate. Cei din urmă pot primi şi o priză de 230 volţi şi două porturi USB. Pachetul „confort package” oferă două noi elemente de confort, precum volanul încălzit şi trei chei personalizate, care vor memora preferinţele fiecărui utilizator în parte, precum poziţia scaunului cu ajustări electrice, sistemului de climatizare Climatronic, sistemului multimedia şi regimurilor de condus.
Sistemele multimedia Bolero, Amundsen şi Columbus, vin
cu display de până la 9.2 inch
(rezoluţie 1,280×640 de pixeli)
cu o suprafaţă din sticlă şi
butoane tactile, în locul celor fizice. Sistemul multimedia dispune de platforma SmartLink+, care înglobează conectivitatea cu dispozitivele moderne MirrorLink, Apple CarPlay şi Android Auto. Sistemul multimedia dispune de senzori de apropiere, care simt atunci când mâna se apropie de display, activând regimul de operare.
Sistemul de navigaţie Amundsen oferă Wi-Fi hotspot, iar la dorinţă se poate instala un modul LTE, care va oferi internet rapid cu o viteză de 150 Mbit pe secundă.
Adiţional, începând cu dotarea Ambition este oferit sistemul Phonebox, care oferă încărcare prin inducţie (fără fir) a smartphone-urilor.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,877
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!