TECHART modifică noul Porsche 718 Boxster
23 Noiembrie 2016, 10:25
La salonul de la Essen, care va avea loc în perioada 25 noiembrie - 4 decembrie, atelierul german TECHART va dezvălui în premieră un
program de tuning pentru noul roadster Porsche 718 Boxster, dar şi versiunea mai potentă 718 Boxster S. Pentru modelele „718” cei de la TECHART au
pregătit un kit aerodinamic discret, care include spoilerul faţă, un eleron spate şi elemente verticale pentru prizele laterale din spatele portierelor.
Exteriorul mai poate fi condimentat de jantele TECHART Formula IV de 21 de inch, dar şi de accente contrastante, aplicate pe etriere şi pe marginea jantelor. Exemplarul din imagini mai primeşte şi barele din spatele scaunelor vopsite în culoarea caroseriei, dar şi sistemul de evacuare „Race” cu finale duble din titan.
Interiorul acestui exemplar este condimentat de elementele şi cusăturile contrastante, piele perforată şi Alcantara, inserţii din fibră de carbon şi volan sport turtit în partea de jos.
Iniţial va fi disponibil programul de tuning pentru propulsorul de 2.5 litri turbo în patru cilindri instalat central pe modelul 718 Boxster S. Datorită resoftări unităţii de control al propulsorului, puterea este crescută de la 350 la 400 CP.
Pe lângă Porsche 718 Boxster, cei de la TECHART vor prezenta la Essen programele de tuning pentru sport-car-ul Porsche 911, dar şi pentru cel mai compact SUV Porsche, modelul Macan.

Informaţii utile:
Test Drive Porsche 718 Boxster
Test Drive Porsche 911 Carrera S
Test Drive Porsche Macan 2.0
Test Drive Porsche Macan S
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,974
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!