Toate modelele Ferrari riscă să fie hibride după anul 2019!
14 Noiembrie 2016, 16:52
Viitorul producătorilor de super-car-uri, nu este unul dintre cele mai luminoase, având în vedere normele ecologice din ce în ce mai stricte. La moment cei de la Ferrari produc anual în jur de 8,000 de super-car-uri, iar către anul 2025 Sergio Marchionne îşi doreşte să crească vânzările la peste 10,000 de exemplare. Pentru a atinge aceste cifre impedimentul principal sunt normele ecologice, care se răsfrâng asupra companiilor, care produc pmai mult de 10 mii de maşini anual. Pentru a se conforma normele ecologice, producătorul italian va trebui să întreprindă acţiuni radicale.
Conform lui Sergio Marchionne, hibridizarea ar putea fi unica cale de a spori vânzările şi, totodată, de a se conforma normelor ecologice, iar deja după anul 2019 toate modelele Ferrari vor putea fi hibride! Ne putem aştepta şi la propulsoare turboaspirate cu cilindree mai mică, care vor fi ajutate de către motoarele electrice... Hibridizarea viitoarelor modele Ferrari, probabil, este un şoc pentru fani, italienii însă au demonstrat deja, că un Ferrari hibrid, nu este tocmai o
problemă, datorită hyper-car-urilor LaFerrari şi LaFerrari Aperta, care dispun de o propulsie hibridă cu o putere totală de 963 CP! Cât de spectaculoase sunt modelele Ferrari cu propulsie hibridă puteţi vedea în noul spot de mai jos, în care pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel conduce un LaFerrari Aperta pe drumurile publice şi pe circuit, celebrând 70 de ani Ferrari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,290
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!