Un nou record pe Nurburgring: 45 de minute cu un MINI în două roţi! (Video)
4 Noiembrie 2016, 13:21
Recent a fost stabilit un record de viteză în două roţi, care a constituit puţin peste 186 km/h. Recordul despre care vă vom vorbi astăzi însă, este mult mai lent, deşi, de asemenea, a fost înregistrat în doar două roţi! Acest lucru nu înseamnă că a fost mai puţin solicitant! Chinezul Han Yue a circulat pe cei aproape 21 de kilometri al faimosului circuit Nurburgring Nordschleife în doar două roţi cu al său MINI echipat doar cu un cauciuc solid pe puntea faţă, menit să reziste această distanţă!
Pentru a stabili recordul, chinezul a avut nevoie de peste 45 de minute pentru a trece întregul circuit! Astfel, viteza media a celui mai lent cerc din istoria „Iadului Verde” a fost de aproximativ 27 km/h! Conform lui Han Yue după ceva timp cauciucul a început să vibreze, iar mâna cu care ghida volanul a început să-l doară deja după 6 kilometri, atunci când mai avea să parcurgă alţi aproape 15 km! Astfel, chinezul a fost nevoit să reducă viteza.

Recordul a fost urmărit Live pe reţeaua de socializare Facebook, de sute de mii de internăuţi, la un moment dat imaginile fiind urmărite de peste 8,000 de oameni concomitent! Mai jos este prezentat un filmuleţ de 5 minute, în care puteţi urmări cele mai interesante momente, iar pentru cei cu răbdare mare, am ataşat şi video cu întregul record, care durează peste 45 de minute!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,823
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!