Mercedes-Benz G-Class a primit un nou kit şi 840 CP de la Mansory!
27 Decembrie 2016, 12:38
Privind aceste imagini parcă avem un deja vu! Nu, nu este Mansory Gronos pe care Redacţia PiataAuto.md l-a testat în 2013. Deşi are o culoare galbenă identică şi o aparenţă similară,
acest Mercedes-Benz G-Class de la atelierul Mansory este dotat cu un kit absolut nou.
Destinat modelelor G350, G500, G63 şi G65, noul kit este realizat în totalitate din fibră de carbon şi costă 18,900 de euro. Ce este inclus în preţ?
Barele faţă/spate, aripile ce sporesc lăţimea tot-terenului cu 40 mm şi elementele amplasate de-a lungul caroseriei, pe aripi şi uşi.
Kitul poate fi suplinit de capota cu incizie de aer, acoperişul cu element separat deasupra parbrizului, care include LED-urile de zi suplimentare, spoilerul spate, elemente din fibră de carbon pentru oglinzile retrovizoare, roata de rezervă şi montanţii faţă.
Pentru a completa exteriorul Mansory a instalat jantele de 23 de inch “încălţate” în cauciucuri de dimensiunea 305/35 R23. La dorinţă sunt oferite şi jante mai “mici” de 21 sau 22 de inch.
Interiorul poate exprima orice dorinţă a clientului, fie înzestrat cu inserţii din lemn şi piele fină de culori deschise,
fie căptuşit în piele neagră şi Alcantara şi combinat cu inserţii din fibră de carbon.
Pentru modelul Mercedes-AMG G63 este oferit şi un program de sporire a performanţelor. Imensul V8 Biturbo de 5.5 litri primeşte pistoane şi biele forjate, un arbori cotit nou, chiulase modificate, turbocompresoare mai performante şi sisteme de admisie şi evacuare modificate.
În rezultat, puterea creşte de la de la 571 la 840 CP, iar cuplul maxim urcă de la 760 la 1,150 Nm (limitat electronic)!
Cu cât au crescut performanţele dinamice nu se anunţă, însă cu toţii cunoaştem că este periculos să circul cu un G-Wagen cu o viteză mai mare de 240 km/h… Nu întâmplător viteza maximă a versiunii standarde este limitată la 210 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,554
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!