Noua generaţie Lexus LS va debuta la Detroit!
9 Decembrie 2016, 09:11
După ce a fost surprinsă în timpul testelor, noua generaţie Lexus LS apare şi în primul teasing oficial. Totodată, producătorul nipon anunţă că noua navă amiral îşi va face debutul la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc la începutul lui ianuarie 2017, precum şi am intuit atunci când vă prezentam imaginile spion cu noul LS.

Prima generaţie Lexus LS 400 a apărut acum 28 de ani, în 1989, fiind
destinată pieţei SUA, oferind un nivel de calitate şi confort impecabil. Noua generaţie Lexus LS va continua tradiţia, dar va fi un model global şi va fi disponibil în peste 90 de ţări ale lumii. În prima imagine de teasing, caroseria viitorului LS este semitransparentă, dezvăluind doar o parte din imensul calandru caracteristic modelelor Lexus, dar şi substratul tehnic şi anume, noua platforma globală din aluminiu pentru maşini de lux (GA-L),
care a debutat pentru prima dată pe coupe-ul Lexus LC. Pentru Lexus LS, platforma va fi alungită şi va avea două lungimi de ampatamente. Pe noua generaţie Lexus LS va debuta şi transmisia automată în 10 trepte, anunţată recent de către cei de la Toyota. Mai multe detalii despre nava amiral niponă vom afla în săptămânile ce urmează.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,282
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!