Noua generaţie Toyota Camry va debuta la Detroit!
2 Decembrie 2016, 09:10
Pe 9 ianuarie 2017, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, va fi dezvăluită noua generaţie Toyota Camry! Deocamdată producătorul nipon a arătat doar o singură imagine de teasing, în care ne este prezentată o parte a posteriorului viitorului sedan din clasa business. Totuşi, ceea ce vedem în imagini va fi versiunea nord-americană a modelului Camry, în timp ce versiunea europeană va avea un design mai elegant.
Modelul destinat pieţei SUA însă, va continua să mizeze pe sportivitate, reprezentând o evoluţie a designului actualului model american. Blocurile optice spate vor primi fâşii de LED şi vor fi conectate cu incizii butaforice. Se pare că viitoarea generaţie Camry va primi şi o lunetă mai înclinată, care va trece lin în capacul portbagajului, similar modelului Avalon. Nu se cunoaşte însă, dacă aceeaşi idee o va adopta şi modelul european.
Un lucru este cert, noul Camry va fi construit pe platforma modulară TNGA, pe care sunt bazate modelele Prius şi C-HR. Versiunea nord-americană ar putea primi două propulsoare aspirate natural de 2.5 litri în 4 cilindri şi, respectiv, 3.5 litri V6, dar şi unitatea turboaspirată de 2.0 litri, preluată de pe modelele Lexus şi o versiune hibridă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,412
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!