Premieră: Noua Skoda Octavia Scout facelift!
21 Decembrie 2016, 10:56
După dezvăluirea noilor Octavia facelift şi Octavia RS facelift, iată că a venit şi rândul versiunii cu capacităţi sporite de trecere să primească noua „faţă”. Evident, este vorba despre noua Skoda Octavia Scout facelift.
Cel mai practic şi perfect pentru drumurile din Moldova model din gama Octavia, vine cu noile blocuri optice divizate, care acum pot fi comandate în versiune full-LED, cu noi blocuri optice spate, jante cu un design nou şi cam atât. Barele de protecţie au rămas neschimbate, doar cea din faţă suferind schimbări în partea de sus, pentru a fi acomodată noului calandru
şi noilor blocuri optice. Modelul de după facelift a fost lipsit de elementul din plastic negru nevopsit, care proteja portierele, astfel, designul modelului se percepe drept unul mai modern şi stilat fără de acel element arhaic.

Faţă de Octavia Combi facelift, noua Octavia Scout facelift are o gardă la sol cu 30 mm mai mare, iar dedesubtul maşinii, inclusiv liniile sistemului de alimentare cu combustibil şi liniile sistemului de frânare, este protejat de elemente din plastic.
Noua Skoda Octavia Scout facelift impresionează şi prin unghiurile de atac şi degajare, care constituie 16.6 de grade şi, respectiv, 14.5 de grade. Ambele axe sunt echipate standard cu diferenţiale autoblocabile electronic (EDL), iar funcţia Off-Road va oferi un comportament predictibil şi sigur pe teren accidentat.
La interior noua Skoda Octavia Scout facelift primeşte aceleaşi modificări subtile, precum şi modelele convenţionale din familia Octavia, aici regăsindu-se, noul sistem multimedia cu display imens de 9.2 inch, modulul opţional LTE, care oferă internet rapid, WiFi hotspot şi sistemul de assistenţă eCall. Noul model este dotat şi cu cele mai avansate sisteme de asistare şi siguranţă, printre care sistemele
Trailer Assist, Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert şi City Emergency Brake, care frânează în regim autonom şi poate detecta pietonii.

Noua Skoda Octavia Scout facelift este extrem de practică, oferind un volum imens al portbagajului de 610/1,740 de litri şi având posibilitatea de a tracta remorci cu o masă de până la 2 tone (în dependenţă de motorizare).
Motorizările pentru Octavia Scout au rămas a fi aceleaşi. Cu unitatea de 1.8 litri TSI (180 CP), Octavia Scout accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.8 secunde, atinge o viteză maximă de 216 km/h şi indică un consum mixt de 6.8 l/100 km. Cu dieselul 2.0 TDI (150 CP), aceasta este capabilă să accelereze în 9.1 secunde, să atingă o viteză maximă de 207 km/h şi să
indice un consum de doar 5.0 l/100 km. Pentru prima dată versiunea diesel de 150 CP poate fi combinată cu transmisia DSG şi cu tracţiunea integrală 4x4. Cea mai potentă este versiunea diesel 2.0 TDI cu 184 CP la activ, care accelerează în 7.8 secunde, atinge viteza de 219 km/h şi indică un consum mediu de 5.1 l/100 km.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,298
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!