Rolls-Royce dezvăluie prototipul viitorului SUV!
1 Decembrie 2016, 17:32
Atunci când au prezentat primele prototipuri pe care a fost testată noua platformă din aluminiu pentru viitorul SUV, cei de la Rolls-Royce ne-au afirmat că viitorul model nu va fi un SUV, ci o cu totul altă maşină, cu posibilităţi de trecere sporite, care nu va avea concurenţi şi va concura doar cu iahturile, casele de lux şi avioanele proprietarilor săi. De aici se crea impresia că primul SUV din istoria celor de la Rolls-Royce nu va avea o siluetă al unui SUV convenţional,
ci va fi dotat cu o caroserie nouă pentru acest segment, care îi va păstra identitatea de marcă de lux. Astăzi însă, proiectul „Cullinan”, în sfârşit, şi-a conturat silueta! Şi nu este ceea la ce ne-am fi aşteptat! Deşi este camuflat, prototipul deja dispune de caroserie de producţie, care, are o siluetă a unui SUV clasic extrem de
pătrăţos... De parcă este un Cadillac Escalade, dedicat rapperilor bogaţi,care va fi mai calitativ, mai luxos şi mult mai scump! Oare va fi acest SUV un Rolls-Royce cu adevărat autentic, precum tinde să ne asigure şeful producătorului britanic, Torsten Müller-Otvos?
Conform celor de la Rolls-Royce, acest prototip va fi testat pe drumurile publice începând de mâine, 2 decembrie 2016. Exact după Crăciun, „Project Cullinan” va fi testat la temperaturi joase la Cercul Polar, iar în 2017 acesta va fi alergat în Orientul Mijlociu în condiţii de deşert la temperaturi înalte.
Datorită acestui prototip, va fi testat noul sistem de tracţiune integrală, dar şi noua platformă din aluminiu, pe baza căreia vor fi construite toate modelele noi Rolls-Royce începând cu anul 2018. Astfel, intuim că SUV-ul celor de la Rolls-Royce ar putea fi dezvăluit în 2018.
Sub capotă se va afla versiunea îmbunătăţită a actualului propulsor V12 de 6.75 litri, iar unele zvonuri spun, că acesta ar putea primi ulterior o versiune hibridă, ba chiar şi una pur electrică!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,476
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!