Un Mercedes-AMG GT de 612 CP flexează muşchii pe un circuit de curse (Video)
2 Decembrie 2016, 10:05
Probabil, nici nu aţi auzit de tunerul german Luethen Motorsport. Acesta oferă programe de tuning pentru modelele brandurilor germane Audi, BMW, Mercedes-Benz şi Porsche.
Ultimul proiect al acestora a fost bazat pe super-car-ul Mercedes-AMG GT, care a primit mai multă putere şi un aspect mai dinamic.
Pentru exteriorul coupe-ului, atelierul german a creat un kit aerodinamic, elementele căruia sunt realizate din fibră de carbon. Acesta include spoilerul faţă, conturul prizelor laterale ale barei de protecţie faţă, pragurile laterale, difuzorul spate şi un imens eleron spate.
Aspectul şi manevrabilitatea au fost îmbunătăţite datorită suspensiei ajustabile ce coboară garda la sol, dar şi a unui set de jante forjate „Series 1”
cu diametru de 20 de inch pe puntea faţă şi 21 de inch pe puntea spate „încălţate” în cauciucuri performante
Michelin Pilot Super Sport cu dimensiunea 265/30 ZR20 şi, respectiv, 305/25 ZR21.
Pentru propulsorul V8 Biturbo de 4.0 litri este oferită o unitate electronica de control, care schimbă caracteristicile propulsorului sporind puterea la 612 CP, iar cuplul maxim la 780 Nm!
Fiind cu 27 CP şi 80 Nm mai potent decât cea mai potentă versiune de producţie, Mercedes-AMG GT R, creaţia celor de la Luethen Motorsport este şi mai rapidă, dezvoltând o viteză cu 12 km/h mai mare – 330 km/h!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,223
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!