Viitoarea KIA GT va fi cea mai rapidă KIA din istorie! (Video)
21 Decembrie 2016, 09:15
După ce a demonstrat, cel puţin parţial, posibilităţile sale pe faimosul circuit Nurburgring Nordschleife, viitoarea KIA GT apare în noi teaser-uri în care ne sunt dezvăluite unele elemente ale caroseriei, dar şi silueta dinamică a acesteia. Elementele luate în parte par a fi foarte reuşite, rămânând de văzut cum se vor privi pe întregul tablou la Salonul Auto de la Detroit, unde modelul coreean va debuta în premieră mondială pe 8 ianuarie 2017.
Viitoarea KIA GT va fi un sedan dinamic cu tracţiune spate şi siluetă de coupe, care va avea sub capotă un V6 Twin Turbo de 3.3 litri, preluat de la modelul Genesis G80. Propulsorul va fi cuplat la o transmisie automată în 8 trepte şi va livra în jur de 400 CP (conceptul KIA GT dezvăluit în 2011 livra 395 CP şi 534 Nm).
Conform producătorului coreean, viitorul model va fi cea mai rapidă KIA din istorie, având o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 5.1 secunde. Sună intrigant, mai ales dacă comparăm cu BMW M5 E39 care avea un V8 de 4.9 litri şi 400 CP la activ şi putea accelera în 5.3 secunde.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,940
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!