Volkswagen dezvăluie prototipurile modelelor Arteon, Tiguan Allspace şi up! GTI (Video)
22 Decembrie 2016, 10:17
Cei de la Volkswagen au publicat un filmuleţ în care ne sunt dezvăluite prototipurile viitoarelor modele Arteon, Tiguan Allspace şi up! GTI. Aceste modelele noi vor debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2017, cu excepţia modelului Tiguan Allspace, care va fi dezvăluit la Detroit, deşi doar în Europa acesta va avea “Allspace” în denumire.

Conform celor de la Volkswagen, viitorul Volkswagen Arteon, care va substitui parţial modelele CC şi Phaeton, va fi noua navă amiral al brandului german şi în ciuda
proporţiilor dinamice va avea suficient spaţiu la interior chiar şi pentru persoane înalte. Modelul va avea o caroserie cu 5 uşi, deci va fi un liftback sau, mai degrabă un fastback, având în vedere silueta extrem de dinamică. Substratul tehnic va fi împrumutat de la modelele Audi şi va avea o amplasare longitudinală a propulsorului, astfel, nu va avea un substrat tehnic comun cu Passat.

În ceea ce priveşte modelul Volkswagen Tiguan Allspace, deja cunoaştem exact cum va arăta acesta, dar şi ce dimensiuni va avea.
Viitorul Tiguan Allspace va avea un ampatament cu 110 mm mai mare şi un posterior alungit cu aproximativ 90 mm, pentru a face loc celui de-al treilea rând de scaune, care va fi opţional.

Pe de altă parte, micuţul Volkswagen up! GTI a fost dezgolit complet, demonstrându-şi formele. Acesta va avea un kit aerodinamic stilat, iar sub capota acestuia se va adăposti unitatea 1.0 TSI de 115 CP, cuplată la o transmisie manuală.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,227
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!