Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Arnold Schwarzenegger a testat primul Mercedes-Benz G-Class electric! (Video)

24 Ianuarie 2017 - 09:28
Denis Godorozea
Arnold Schwarzenegger a testat primul Mercedes-Benz G-Class electric! (Video)
Şi, Acţiune! Arnold Schwarzenegger a luat parte la prezentarea, dar şi la testele primului Mercedes-Benz G-Class electric în Kitzbuehel, care a fost creat de către compania austriacă

Kreisel Electric. Renumitul actor şi fostul gubernator al celui mai “verde” stat din SUA, California, apreciază tehnologiile noi şi vehiculele cu emisii zero, fiind încântat să fie prezent la eveniment şi să testeze acest prototip, care, după spusele lui Arnold, este „un vis devenit realitate”!

Mai mult decât atât, Arnold Schwarzenegger a creat un parteneriat cu cei de la Kreisel Electric, pentru a pune vehiculul electric în producţie. La moment acest G-Class electric este doar un prototip creat într-un singur exemplar şi nu este de vânzare.

Bazat pe versiunea diesel Mercedes-Benz G 350 d, acesta a fost lipsit de motorul cu ardere internă, iar în locul acestuia au apărut câteva motoare electrice cu o putere totală de 490 CP, un pachet de baterii de 80 kWh şi un sistem de încărcare ultra-rapid de 150 kW, care permite încărcarea SUV-ului până la 80% în doar 25 de minute! Autonomia cu un singur „plin” constituie 300 km.

Bateriile cu o masă de 510 kg sunt repartizate sub capotă, în tunelul central şi în spate, în locul rezervorului de combustibil. Mastodontul electric cântăreşte 2.6 tone şi poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.6 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 183 km/h. Rezultate demne pentru un SUV de talia aceasta!

G-Class-ul electric se deosebeşte prin logourile luminiscente Kreisel şi o planşă de bord adaptată, în locul turometrului fiind amplasat indicatorul operării sistemului electric. Spre final de prezentare Arnold Schwarzenegger şi-a lăsat autograful sub capota acestui prototip.

Cei de la Kreisel Electric transformă multe automobile în vehicule electrice, printre care Volkswagen Golf, Porsche Panamera sau BMW Seria 3.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter