Lexus a creat un iaht de lux propulsat de două V8-uri! (Video)
13 Ianuarie 2017, 10:41
Nu doar cei de la Mercedes-Benz sunt capabili să creeze iahturi de lux. Acest lucru îl demonstrează rivalii de la Lexus, care au creat un iaht de lux numit Lexus Sport Yacht.
Este un concept de iaht luxos şi dinamic, construit doar într-un singur exemplar, fără intenţia de a fi produs în serie.

Designul a fost aprobat în 2015 şi cizelat inclusiv de către departamentul maritim Toyota, care creează iahturi luxoase începând cu anul 1997.
Iahtul este creat din fibră de carbon ranforsată, care reduce greutatea cu aproximativ 1,000 kg faţă de un iaht similar realizat din fibră de sticlă. Partea de sus şi partea de jos, sunt două jumătăţi imense, lipite împreună şi lucrate manual, fiind vopsite în două culori, care-i conferă un aspect futurist.
Iahtul de 12.7 metri în lungime şi 3.86 metri în lăţime, este propulsat de către două motoare V8 de 5.0 litri aspirate natural, care se regăsesc sub capotele modelelor Lexus RC F, GS F şi LC 500.
Ambele propulsoare dezvoltă un total de 897 CP şi propulsează iahtul către o viteză de 43 de noduri sau 80 km/h.
Iahtul poate lua la bord până la 8 pasageri, căpitanul fiind amplasat pe centru, având la dispoziţia sa un scaun
confortabil cu reglaje electrice şi cotiere pe ambele părţi, care pot fi pliate, pentru a oferi două locuri pe ambele părţi pentru invitaţi foarte speciali.
În faţa căpitanului există şi un panou digital, pe care sunt arătate datele GPS, hărţile şi datele primite de la radarul suprafeţei şi sonarul
subacvatic. Nu lipsesc nici sistemele audio şi video pentru distracţia celor de la bord, precum sistemul audio Revolution Acoustics cu amplificator
digital Mark Levinson Reference, dar şi conexiunea la internet 4G WiFi şi WAN.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,013
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!