Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Nissan Vmotion 2.0 prefaţează un nou limbaj de design (Video)

10 Ianuarie 2017 - 14:50
Denis Godorozea
Nissan Vmotion 2.0 prefaţează un nou limbaj de design (Video)
La Salonul Auto de la Detroit a debutat conceptul Nissan Vmotion 2.0, care prefaţează noul limbaj de design al producătorului nipon, De fapt, este o evoluţie al actualului limbaj V-motion, dar cu un caracter ceva mai expresiv. Partea frontală este caracterizată de acelaşi „V” al calandrului, ce continuă pe capotă şi umeri, acum însă acest element are un design mai tridimensional.

Acoperişul „plutitor”, de asemenea, a trecut printr-o evoluţie, transformându-se într-o cupolă de sticlă cu structură de suport şi elemente vizibile realizate din fibră de carbon. Blocurile optice faţă/spate în continuare sunt realizate în forma literei „V”, acum fiind mai agresive. Conform designerilor, atât exteriorul, cât şi interiorul au fost inspirate de arhitectura modernă, în special podurile suspendate, dar şi de avioanele private.

Tunelul central este realizat în forma unui pod suspendat, care atârnă sus, accentuând podeau din lemn. Lemnul Zebra Wood se regăseşte şi pe uşi, bordul însă este lipsit de inserţii, fiind înzestrat cu un display imens, pe care sunt afişate toate informaţiile necesare, inclusiv operarea sistemului de condus autonom ProPilot.

Atunci când automobilul conduce în regim autonom, acesta atenţionează ceilalţi participanţi la trafic prin intermediul iluminării logoului faţă şi difuzorului spate. Cei de la Nissan au menţionat că sistemul ProPilot acum poate conduce nu doar prin ambuteiaje şi pe magistrală, dar şi pe străzile oraşelor cu intersecţii.

Conceptul Nissan Vmotion 2.0 are 4,860 mm în lungime, 1,890 mm în lăţime, 1,380 mm în înălţime şi un ampatament de 2,850 mm. Având în vedere dimensiunile, putem spune cu siguranţă că acest concept prefaţează şi viitoarea generaţie Nissan Altima.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
GALERIE FOTO (26 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter