Noua Alfa Romeo Stelvio dezvăluită în versiune „obişnuită”!
18 Ianuarie 2017, 13:35
După ce au prezentat versiunea dinamică Stelvio Quadrifoglio, cu V6 BiTurbo de 2.9 litri şi 510 CP (600 Nm), capabilă să atingă o viteză maximă de 285 km/h şi să accelereze în
3.9 secunde până la 60 de mile pe oră (96 km/h), cei de la Alfa Romeo dezvăluie astăzi versiunea „obişnuită” a noului SUV.
Ei bine, nu este o versiune de bază, fiind modelul de lansare numit Alfa Romeo Stelvio First Edition. Aceasta arată la fel de spectaculos, precum şi versiunea dinamică, având doar bare de protecţie mai puţin agresive, finale duble de dimensiuni mari şi jante de 20 de inch.
La interiorul noului Stelvio First Edition se regăsesc inserţiile din lemn, pielea luxoasă, padelele din aluminiu de după volanul sport al transmisiei automate în 8 trepte, sistemul multimedia cu display de 8.8 inch şi planşa de bord cu display de 7 inch.
Dotările standard includ geamurile fumurii spate, mânerile uşilor iluminate, etriere vopsite în culoarea caroseriei, blocurile optice faţă Bi-Xenon, sistemul de navigaţie 3D prin satelit,
senzori de parcare faţă/spate, cameră retrovizoare, hayon acţionat electric şi sistemele de siguranţă, precum
Integrated Braking System, Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Brake şi Lane Departure Warning.
Sub capota noului Stelvio First Edition se ascunde benzinarul turbo de 2.0 litri, care dezvoltă 280 CP la 5,250 rpm şi 400 Nm la 2,250 rpm, fiind capabil să accelereze SUV-ul până la prima sută de kilometri într-un timp respectabil de 5.7 secunde şi să-l ducă către viteza maximă de 230 km/h.
Noul Stelvio dispune de acelaşi sistem de tracţiune integrală Q4, care în regim normal transferă tot cuplul către roţile spate, iar în regimuri extremale poate transmite până la 50% din cuplu axului faţă.
Comenzile pentru noua Alfa Romeo Stelvio First Edition pot fi luate începând de astăzi, 18 ianuarie 2017. Preţul pentru primul SUV din istoria Alfa Romeo porneşte de la 57,300 de euro în Italia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,158
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!