Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Ford F-150 facelift debutează cu primul diesel din istorie! (Video)

9 Ianuarie 2017 - 15:41
Denis Godorozea
Noul Ford F-150 facelift debutează cu primul diesel din istorie! (Video)
Deşi a apărut acum trei ani, actuala generaţie a celui mai vândut pick-up din SUA din ultimii 40 de ani, Ford F-150, trece printr-un facelift de mijloc de carieră, dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit. În ciuda aspectului original comparativ cu fraţii săi mai mari, F-150 a fost unificat cu cei din urmă.

Astfel, acum noul Ford F-150 facelift dispune de acelaşi caracter al „feţei”, cu blocuri optice în formă de „C” unite cu calandrul orizontal, ceea ce putem vedea pe modelele F-250, F-350 şi F-450. Acelaşi caracter îl aveau şi pick-up-urile legendare Ford F-700. În dependenţă de versiune noul calandru vine în şapte (!) interpretări diferite, printre care cromat sau vopsit în culoarea caroseriei, cu mai multe prize de aer sau cu o suprafaţă mai redusă a inciziilor.

La rândul său posteriorul primeşte o nouă formă pentru uşa benei şi noi blocuri optice cu LED-uri duble. Noul Ford F-150 facelift vine cu noi jante, dimensiunile cărora variază de la 17 la 22 de inch.

Interiorul nu a suferit modificări, în schimb confortul a fost îmbunătăţit datorită sistemului audio B&O Play, conectivităţii Apple CarPlay şi Android Auto, conexiunii la internet 4G LTE şi WiFi hotspot (până la 10 dispozitive), iar siguranţa a fost îmbunătăţită datorită sistemului de frânare autonomă cu detectarea pietonilor şi cruise-controlul adaptiv.

Cea mai mare noutate însă se ascunde sub capotă. Pentru prima dată în istorie, modelul Ford F-150 primeşte un propulsor diesel!

Conform celor de la Ford, noul diesel V6 de 3.0 litri Power Stroke, este împrumutat de la modelele Land Rover/ Range Rover.

Nu sunt anunţate datele tehnice însă. Noul Ford F-150 facelift va primi noul diesel doar în vara anului 2018, cel din urmă fiind cuplat la transmisia automată în 10 trepte.

Unităţile 2.7 EcoBoost şi 3.5 EcoBoost au fost revizuite, precum şi unitatea V8 de 5.0 litri. Acum propulsoarele sunt mai potente şi eficiente.

Unitatea de bază de 3.5 litri V6 aspirată natural a fost înlocuită cu noul V6 de 3.3 litri, care dezvoltă aceleaşi 286 CP şi 343 Nm.

Toate propulsoarele vor fi echipate cu noua transmisie automată în 10 trepte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter