Noul Mercedes-Benz GLA facelift va debuta la Detroit
3 Ianuarie 2017, 09:00
Pe data de 9 ianuarie 2017, în cadrul Salonului Auto de la Detroit, va fi dezvăluit în premieră mondială noul Mercedes-Benz GLA facelift. La moment, cei de la Mercedes-Benz au oferit doar o imagine de teasing cu facelift-ul celui mai mic SUV din gamă, care, se pare, va avea mai multe ajustări cosmetice. Partea frontală va primi un caracter mai pronunţat de SUV, datorită fâşiilor orizontale ale calandrului cu găuri rectangulare, farurilor anticeaţă circulare şi prizei de aer a barei de protecţie modificate, care dispune de trei găuri divizate.
Probabil, în teaser ne este prezentată versiunea de offroad, în timp ce versiunea urbană, dar şi cea dinamică AMG Line, vor avea un design un pic diferit. Toate versiunile însă, vor primi blocuri optice faţă redesenate, cu „sprâncenele” LED amplasate mai sus, dar şi blocuri optice spate, precum şi bara spate, de asemenea, modificate.
La interior se vor regăsi finisaje noi, sistem multimedia mai avansat, iar gama de motoare va primi mici îmbunătăţiri. Modelul de top, Mercedes-AMG GLA 45 facelift va primi o creştere de putere – de la 360 la 381 CP. Cu mai multe detalii despre noul Mercedes-Benz GLA facelift vom reveni mai aproape de premiera acestuia de la Detroit.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,980
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!