Noul Opel Crossland X va debuta pe 18 ianuarie!
16 Ianuarie 2017, 17:58
În data de 18 ianuarie 2017 cei de la Opel vor dezvălui un nou model din gama sa de crossover-uri, care se va numi Crossland X. Cei de la Opel au pornit o adevărată ofensivă de SUV-uri cu modelul Mokka X, iar noul
Crossland X va continua această ofensivă încadrându-se în acelaşi segment al SUV-urilor sub-compacte, precum este şi Mokka. Oare nu se tem de canibalism între aceste două modele?!
Conform celor de la Opel, viitorul Crossland X va avea un design spectaculos şi va oferi o agilitate impresionantă în oraş şi comportament stabil pe distanţe lungi. Se pare că noul model v-a oferi o
practicitate mai bună faţă de Mokka X, iar asta pentru că va înlocui monovolumul compact Meriva. Cei de la Opel au dezvăluit o poză de teasing cu noul crossover, care dezvăluie partea frontală, cu al său design realizat în stilul noilor Astra şi Insignia Grand Sport.

Totuşi, aparenţa este una mai puţin agresivă faţă de Mokka X, care se vrea a fi un mic „macho”, în timp ce Crossland X, va fi un model, care va fi dorit de către reprezentantele sexului frumos, în special familiste, cu copii.
Noul Crossland X va oferi mai multe posibilităţi de personalizare, fiind la fel de stilat precum micuţul ADAM, având acoperişul vopsit în culoare contrastantă şi accentuat de o fâşie cromată. Noul Opel Crossland X va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,054
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!