Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Volkswagen Atlas primeşte pachetul R-Line

5 Ianuarie 2017 - 17:42
Denis Godorozea
Noul Volkswagen Atlas primeşte pachetul R-Line
Cel mai recent SUV al celor de la Volkswagen, modelul Atlas destinat pieţei nord-americane, a primit pachetul R-Line, menit să-i confere un caracter mai dinamic şi impunător. Acesta include bare de protecţie faţă/spate mai agresive, dotate cu inserţii din plastic negru lucios şi elemente orizontale cromate, în timp ce partea de jos, inclusiv pragurile, este vopsită în culoarea caroseriei.

Tabloul exteriorului este finisat de jantele de 20 de inch dotate cu cauciucuri cu dimensiunea 255/50 R20 şi de logourile „R Line”, care apar pe portierele faţă şi calandru.

Interiorul, primeşte şi el un aspect mai sportiv, cu inserţii din aluminiu şi lemn, pedale acoperite cu plăci din inox şi logouri „R Line”, care apar pe volan şi pe display-ul sistemului multimedia MIB II.

Pachetul R-Line este disponibil pentru ambele versiuni ale lui Volkswagen Atlas, echipate cu benzinarul 2.0 TSI de 238 CP sau 3.6 V6 aspirat natural de 280 CP. Ambele motorizări sunt cuplate la transmisia automata în 8 trepte, în timp ce doar versiunea V6 este disponibilă cu tracţiunea integral 4Motion.

Noul Volkswagen Atlas R-Line va fi disponibil în SUA începând cu primavera anului 2017, livrările însă, vor avea loc mai târziu.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter